Pure by Locals sustine initiativele locale autentice care au la baza traditia, Photo: Iulia Georgescu

Despre noi – Pure by Locals

Pure by Locals este un proiect care evidențiază importanța culturii autohtone și a tradițiilor, elemente care asigură existența identitații locale. Fără ca această identitate să fie conturată și fără conservarea valorilor tradiționale nu se poate vorbi de un viitor promițător.

Pure by Locals este o platformă unde turiștii pot afla informații despre locurile de cazare autentice (Cazări), despre activitățile autentice (Activități) și unde pot citi poveștile noastre despre locuri menite să inspire.

Pure by Locals este platforma unde tu poți să îți prezinți povestea, fie că este o unitate de cazare sau o activitate destinată turiștilor.

Valorile locale

Pure by Locals susține inițiativele locale autentice care au la bază tradiția, elementele de cultură si valorile locale, evidențiind rolul economiilor locale intr-o lume globală.

Colecție de activități și cazări

Prin intermediul site-ului, Pure by Locals oferă o colecție de activități și locuri de calitate destinate turiștilor, verificate în prealabil și care corespund criteriilor enuntațe.

Comunități locale din toată lumea

 Pure by Locals este un proiect având caracter global și care vizează comunități locale din toată lumea.

Dezvoltare durabilă

Pure by Locals subliniază importanța dezvoltării durabile, sprijinind acțiunile care contribuie activ la evoluția responsabilă a comunităților locale.

Pentru comunitățile locale 

Proiectul Pure by Locals a debutat în România fiind construit de români. Ne propunem să generăm un circuit economic care să implice forță de muncă locală și care să ajute comunitățile locale.

Dorim să devenim o entitate capabilă să sprijine comunitățile locale la dezvoltarea proiectelor turistice sustenabile din punct de vedere economic, dar și social sau natural. Pure by Locals se construiește pentru oameni și pentru a crea punți de legatură între ei, ajutându-i să aibă acces la bogăția culturală locală prin experiențe care inspiră.

Pure by Locals, Photo Iulia Georgescu, Pure Romania
Satul prunilor, Foto Iulia Georgescu, Pure By Locals

Intenționăm să ajutăm turiștii să distingă între locurile de cazare și activitățile originale de cele lipsite de identitate sau chiar kitsch.

Ne propunem să evidențiem inițiativele turistice autentice, curate, cele care respectă mediul și nu denaturează tradiția. De asemenea, pentru că trăim totuși vremuri de secol XXI, susținem și reinterpretarea tradiției într-o manieră modernă, adaptând-o la prezent, neschimbându-i însă esența sau înțelesul.

Photo: Iulia Georgescu